Pages

2015/07/06

Kesäterveiset

Blogi on näköjään viettänyt kesälomaa. Nyt se kuitenin saa luvan loppua koska allekirjoittaneellakin se loppui jo tuossa 22.6. kun aloitin kesätyöt Nordealla.

Hieman päivitystä siis että missä mennään. Edellisessä postauksessa mainitsin muutosta Helsinkiin ja täällähän sitä sit majaillaan, vanhempien nurkissa (onneksi nuo lähtivät lomallaan muualle niin mulla on koko paikka ittelläni) kunne lähtö Japaniin koittaa.

Lähes koko kesäkuun äiti maalasi huoneeni seiniä (vähän kerrallaan iltaisin) ja laittoi jopa yhdelle seinälle Lontoo aiheisen koristetapetin. Tämän 'remontin' takia en sitten saanut tavaroitani järjesteltyä kunnolla oikein mihinkään. Yläkerta on aika kaaosmainen edelleen. Yritän tässä pikkuhiljaa saada asioita paikoilleen.

 photo IMG_2943.jpg

Ja sain tosiaan kesätöitä! Tuli hieman puskasta tämä paikka, mutta en todellakaan valita. Koko kevään hain eri paikkoihin ja sain joko ei-kiitosta tai en niin minkäänlaista vastausta. Tähän työhön en varsinaisesti edes hakenut, mutta sain paikan. Ironista, eikös? Enivei, äitini sai yhtenä päivänä kesäkuusa puhelun esimieheltään joka tarjosi minulle kesätöitä heillä ja mikäs minä olen kieltäytymään. Joten nyt sitten työskentelen Japaniin lähtöön asti Nordealla User Administration porukassa (samalla osastolla siis kun äitini... hahah..). Ei ole työssä valittamista. Kiva liukuva työaika (ei siis tarvitse stressata ehtiikö tasan kasiksi töihin), ei töitä viikonloppuisin, mukavat työkaverit ja helkkarin hyvä palkka. Rahaongelmia ei siis tänä kesänä ole. Oh yeah~!

Olen myös alkanut pyöräilemään! Sain hankittua uuden pyörän. Ihanan kevyt runkoisen, 9-vaihteisen hybridin. Oli vähän totuttelua kapeisiin renkaisiin kun olen tottunut maastopyöriin. Saa nähdä montako kertaa ehdin kesän aikana pyöräilemään lentokentälle. Makta on n. 9km/suunta, ihan kiva lenkki siis. (Kentällä on kiva käydä bongailemassa koneita tai Starbucksissa kahvilla.)

 photo IMG_2936.jpg

On myös tullut käytyä koiranäyttelyissä sisaren virallisena valokuvaajana. Sisarella on kaksi Akitaa, Ruki (punainen narttu) ja Reita (printle/tiikeriraitainen uros). Eniten sissi käyttää Reitaa näytillä sillä se pärjää todella hyvin, mutta kyllä sitä Rukiakin on muutamaan kertaan käytetty kehässä. Näistä näyttelyistä voisin laittaa ihan oman postauksen tulemaan, sen verran olen saanut hyvää kuvamateriaalia niistä. Ja koska sissin hauvat on niin söpiksiä että ne ansaitsee oman postauksensa.

 photo IMG_2959.jpg

Japaniin lähtökin alkaa muuten tuntumaan koko ajan vain todellisemmalta. Lähetystöltä ei ole tullut vielä mitään infoa, mutta Kanazawan yliopisto on ollut yhteyksissä sähköpostitse. Pitivätpä jopa Skype haastattelun joka meni ihan kivasti vaikka aluksi hermoilinkin ihan sikana. Ja nyt on sitten saapuneet kansiossa pieni infopaketti tuleville Kanazawan yliopiston vaihtareille. Ooogei, olen siis ilmeisesti lähdössä Kanazawaan. Enpä ole koskaan käynyt sielläpäin Japania. Mutta lisää tästä kun lisä infoa on. Ja ehkä jopa saan otettua vaihtoblogini käyttöön vihdoin.

No comments:

Post a Comment