Pages

2015/05/24

♪~We are the heroes of our time~♪

Pikainen postaus ettei taas tule liian pitkää blogi hiljaisuutta.

Olen ollut viimeisen viikon kipeänä joten blogitusta ei ole saanut aikaiseksi vaikka kuinka olen halunnutkin päivittää. Nyt tämä flunssa alkaa kuitenkin olla jo paranemaan päin, välillä meinaa ääni kadota ja nenä olla tukossa, mutta muuten on energiataso palannut aikalailla perustasolle.

Mutta vaikka kipeänä ollaankin oltu niin on sitä kuitenkin jaksettu bilettää Euroviisuja kahden semifinaali lähetyksen ja viimeöisen finaalin verran. Omat suosikkini Romania, Montenegro ja Azerbaijan eivät pärjänneet ihan niin hyvin kuin toivoin, mutta iloitsen Australian top5 paikasta ja Ruotsin voitosta täysin rinnoin. Måns oli ihana ja esitys todella hieno joten erittäin ansaittu voitto lähti naapurimaahan. Asia mikä jäi häiritsemään viisuissa oli raju Venäjä viha. Elkää vihatko esiintyjää tämän kotimaan takia! Ei se ole esiintyjän vika jos maan poliittinen tilanne on perseestä! Venäjän poliitikot ja Venäjän kansa on kaksi täysin eri asiaa! Joten haluankin lähettää paljon rakkauta Venäjän esiintyjälle, hienosti vedetty! Mutta toisaalta täytyy kyllä myöntää että kyllä täällä meidänkin viisuvalvojaisissa rukoiltiin pisteiden jaon aikana ettei maat vaan antaisi isoja pisteitä Venäjälle. Ja hurrattiin ja lujaa kun Liettualta ei herunut Venäjälle pisteen pistettä. Ja lopultahan se kirkashymyinen Måns sitten vei voiton~ ♥

Ja aivan oman mainintansa ansaitsee Itävallan oma Kuningatar Conchita Wurst! ♥ She's a Goddess! Taidan popittaa hänen albumiaan koko kesän (omien viisusuosikkieni kanssa tietenkin). Ja täysin random fakta: Conchita on syntynyt 6. marraskuuta 1988. Jei, saman ikänen!

Saa nähdä saanko päiviteltyä blogia hirveästi ainakaan nyt seuraavan viikon aikana kun pitäisi pakata tavarat muutto kuntoon. Ensi lauantaina (30.5.) pitäisi muuttaa ulos tästä kämpästä ja siirtyä kesäksi vanhempien luokse Helsinkiin. Yksi neljästä kämpän asujasta on jo muuttanut pois, toisen tavarat haetaan pois tänään (mutta asuja itse jää tänne vielä vajaaksi viikoksi) ja me jäljelle jäävät kaksi muutamme viikon päästä. Tulee hieman ikävä tätä kämppää (iänikuisia kylppäriremppoja ja poraääniä sen sijaan ei) ja loisto kämppiksiä.

Pakkaamisen ohella varmaan tulee jatkettua animen katseluakin. Innostuin tässä pari viikkoa sitten pitkästä aikaa kasomaan animea ja aloitin Shakespeare henkisellä Romeo x Julietilla. Eeppinen loppu, aivan ihana alkutunnari, muuten vähä meh. Sitten kiinnostuin katsomaan animen joka käsitteli animen tekemistä, mitä kaikkea animesarjan televisioon/teattereihin asti saaminen vaatii, ongelmineen ja onnistumisineen. Graafisena suunnittelijana tämä sykähdytti minua jotenki tosi paljon. Tunsin sieluntoveruutta animaattoreita ja computer graphicsien tekijöitä kohtaan. Shirobakon kun sain katsottua niin tartuin vihdoin Haikyuu!! -sarjaan, eli lentopallo animeen. Koska urheilu anime on parasta ikinä! Jään innolla odottelemaan kakkoskautta tuolle sarjalle ja sillä välin kahlaan läpi kaksi kautta pyöräily anime Yowamushi Pedal;ia.

Mutta nyt on palattava takaisin pakkaamisen pariin ja kohta varmaan myös vedettävä takki niskaan ja kengät jalkaan ja auttaa kämppistä ja hänen vanhempiaan kantamaan tavarat autoon. Ottakaa vielä lopuksi suosikki Euroviisu esiintyjäni, voittaja Måns Zelmerlöw & Conchita~ ♥












No comments:

Post a Comment