Pages

2015/07/14

Palloniveliäisiä

Innostuin ottamaan pari nopeaa räpsyä kahdesta huoneeni asukkaasta ja koska ostin, latasin ja asensin juuri uuden Corel Paintshop Pro X7:skan (koska vanha Paintshop Pro X:ni on vuosimallia nakki ja makkara ja asennettavissa vain levyllä jotan en voi tehdä koska tällä koneella ei ole levyasemaa) niin ajattelin että miksikäs en postaisi pari kuvaa tänne blogiinkin jos olen niitä kerran laittamassa Hartsilapsien forumille ja BJD-(Tumblr)blogiini.

Siispä tässä pari kuvaa pienimmästä ja isoimmasta alivuokralaisestani.

 photo Kotori_1.png

 photo Kotori_2.png

 photo Kotori_3.png

 photo Kotori_4.png

 photo Kotori_5.png

Tämä pikkuinen otus on nimeltään Kotori. Hän on puoliksi lohikäärme, puoliksi ihminen ja on kotoisin Kiinasta. Kotorin hahmo on yksi viime vuoden NaNoWriMo novellini hahmoista joka asuu Japanissa, pienen Kiotolaisen kahvilan yläkerrassa.

 photo Tatsuaki_1.png

 photo Tatsuaki_2.png

 photo Tatsuaki_3.png

 photo Tatsuaki_4.png

Tämä herra taas on Tatsuaki, tai The Owner kuten hänet tunnetaan novellissani. Japanilainen herra joka omistaa viihtyisän pienen kahvilan Kioton laitamilla (ja liudan mysteerisiä salaisuuksia persoonaansa liittyen). Hahmon profiili ja historia ovat edelleen hieman keskeneräisiä vaikka novellini onkin jo noin puolessa välissä. Kesken on vielä nukkekin. Kynsilakat ja pienet tatuoinnit käsissä (jotka eivät näy näissä kuvissa) pitäisi korjata, hahmolle kuuluvat arvet ja parim muuta tatuointia pitäisi suunnitella loppuun ja taiteilla herran kehoon ennen kun voin todeta herran valmiiksi.

Näiden kahden lisäksi alivuokralaisiini kuuluu kaksi keskikokoista yksilöä, Matias ja Fusa nimiltään (myös hahmoja novellissani). Lisäksi myytävänä minulla olisi pieni jänis ja n. 65cm pitkä herra joiden kanssa oli hieman tunneside ongelmia joka sitten johti pitkällisen mietinnän jälkeen myyntiin laittamiseen (vai pitäisikö sanoa kyseisten nukkien.. nukkejen.. anyway, pois muuttoon).

...mjoo, että tällainen postaus tällä kertaa. Pikapostaus ennen nukkumaan menoa. Aamulla olisi taas töitä.

PS. Miun vaihtariblogi!

No comments:

Post a Comment