Pages

2014/10/09

Lokakuu

Kaulahuivi projektini ei ole oikein edistynyt. Pitäisi potkia itseään hieman persiille tuon kanssa jotta saisin sen valmiiksi ennen paukkupakkasia.

Sen sijaan koulutöitä on painettu senkin edestä. Viikoittain on tullut käännettyä pätkä jotain novellia niin kirjallisesti kuin suullisestikin ja olen todennut homman itseasiassa aika miellyttäväksi. Harmi vain että novellien lukeminen ja kääntäminen loppui juuri ja siirryimme kurssin intensiivi osiosta ekstensiiviseen mikä tarkoittaa asiatekstejä ja lehtiartikkeleita ja niiden analysointia. Saa nähdä mitä siitäkin tulee. Vihaan tekstin analysointia. Japanin historia -kurssikin tuli käytyä ja nyt odottelen koe päivää, joka tosin osuu inhottavasti ajalle jolloin olen Helsingissä. Pitää sopia rehtorin kanssa että josko voisin tehdä kokeen esim seuraavana päivänä (jolloin tosin missaisin puhetunnit). Ei taas osu oikein yhteen minun ja koulun aikataulut. Toivon kuitenkin pääseväni kursseista läpi kaikista hankaluuksista huolimatta.

Onneksi kaikkea tätä harmautta on piristämässä mm. reissu kotopuoleen Helsinkiin vahtimaan kolmea karvapalloa ja siinä ohessa tervehtämään kahta hieman isompaa karvakasaa jotka myös sisaren Akitoina tunnetaan. Ai että en malta odottaa että pääsen halimaan Rukia jota en ole pitkiin aikoihin nähnyt ja tervehtämään ensi viikolla Suomeen saapuvaa Reitaa josta on tähän mennessä nähty vain kuvia FBssä. Ja tietenkin odotan innolla Nekku-kisun kanssa sohvannurkkaan käpertymistä leffoja katsellen, samoin kuin Vilin ja Yoshin (Lunnikoira ja Shiba) kanssa ulkoilua. Ja muutenkin Helsinkiä. Tahdon vain kiertää kirjakauppoja/antikvariaatteja metsästäen Forgotten Realms kirjoja. Ja käydä yhdessä käytettyjä pelejä/pelikonsoleita myyvässä putiikissa pelastamassa itselleni Nintendo 3DS XL, Luigi kuvioinnilla. Ja käydä Starbucksissa kaffella. Ainakin yhtä kaveriakin pitäisi käydä treffaamassa.
Toinen piristävä asia on ensikuun alussa Suomeen saapuvat Japanin vieraat joita kestitsemme kaksi yötä täällä Vaasassa ja sitten lähdemme kierrättämään Helsinkiin yhdessä M-chanin kanssa. Junaliput on jo tätä varten ostettu ja Helsingistä on hotellihuonekin varattu. Pitääkin ottaa selvää mikä ravintola olisi paras Japanilaisten vieraittemme ravitsemista varten. Mielellään jotain oikein perisuomalaista ruokaa kun löytyisi (plussaa opiskelijaystävällisista hinnoista).

Yritän tässä saada enemmän intoa bloggaamiseen ja pari postaus ideaa onkin jo sen verran vireillä että saatan saada ne postaus kuntoonkin tässä jossain vaiheessa kun saan istutettua persiini tähän läppärin äärelle sen verran tiukasti että saisin kuvia muokattua postauksia varten. Samoin löysin sivuston jolta saa hyviä prompteja joita ajattelin käyttää hyväkseni kirjoitus inspiraation löytämiseen. Mutta kuten aina, en uskalla mennä lupaamaan mitään. Toisinaan sitä kun ei innosta kirjoittaa blogiin jota kukaan ei kuitenkaan lue, ainakin jos katsoo edellisten entryjen huimia kommenttimääriä (oh the sarcasm). Onko teitä lukijoita ollenkaan? Jos on niin kommentit on tervetulleita ja oikeastaan erittäin toivottuja! Niiden avulla saisin tietää että lukeeko näitä kukaan ja mikä aihe teitä voisi kiinnostaa.

No, mutta. Tämän pidemmittä puheitta, päätän entryni tähän ja siirryn keittämään itselleni ison kupposen teetä. Olotila on hieman kuumeinen. Hauskaa Lokakuuta!

No comments:

Post a Comment