Pages

2012/07/13

Ikuinen opiskelija

Edellisen postauksen lopussa vihjaisin muuttavani Jyväskylään. Ja sen teenkin heti kun saan sieltä asunnon (vapaat asunnot ovat vähän kiven alla ja yksiöissä vuoden ellei puolentoistakin vuoden jonotus, whoopee). Syy tähän on pääsyni JAMKin opiskelijaksi. :D

Kesäkuun alussa tekemäni JAMKin pääsykoe siis todella meni hyvin niin kuin itse sen arvioinkin pari postausta sitten. Oli kiva herätä 2.7. aamulla siihen että puhelin piippaa, ilmoittaen saapuneesta sähköpostista jonka aiheena komisteli: Opiskelupaikka Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Taisin hymyillä aika leveästi lyhykäisen onnittelu viestin lukiessani, aivot vielä ihan unenpöpperössä.

Tällä hetkellä jännityksessa on se että löydänkö mistään asuntoa. KOASilla on tosiaan kaikki yksiöt varattuna ja soluun en pääse kun omistan lemmikkejä. Toisin sanottuna pitäisi löytää asunto jostain muualta tai sitten tehdä julmasti ja luopua gerbiileistä, mitä en haluaisi tehdä.

Noh, eipä voi muuta kun jatkaa asunnon hakua ja miettiä mitä teen. Opiskelut kuitenkin JAMKissa aloitan, oli asuntoa tai ei. (Hah, mitenköhän tuo onnistuu...)

No comments:

Post a Comment