Pages

2012/05/12

Koetta kokeen perään

Alkaa ahdistus taas painaa päälle. Ensi tiistaina ja keskiviikkona olisi Japanin kokeet. Ahdistukseni syy ei tosin ole kokeet itsessään vaan se että tiistaina minulla olisi reippa tunnin mittainen hammaslääkäri aika (reikien korjausta, uh oh) mikä aiheuttaa aikataulu ongelman kokeen kanssa. Hammaslääkäri klo 12:00-> ja koe alkaisi klo 13:00. Tiedän että hammaslääkärin jälkeen olo on kuin joku olisi runtannut leukani paikoiltaan (kaksi reikää alarivissä, boo yah!) joten kokeesta ei tasan tule mitään. Pitää siis yrittää kysyä voinko käydä tekemässä omat puuttuvat koe osioni vasta keskiviikkona. Jos en niin siirrän koko Japani roskan kesän lopulle kokooma tenttiin. Ei kyllä yhtään haluttaisi.

Siitä sitten viikko eteenpäin maanantaille (21.5.) olisi alkopassin testi joka olisi tarkoitus käydä läpäisemässä (yksi mahdollisista kesätyöpaikoista vaatii anniskelupassin). Saa ny nähä miten sekin menee. (Ja tiistaina taas hammaslääkäri... Olen varsin reikiintyväinen ihminen. Toivottavasti en enää tämän reissun jälkeen.)

Ja nyt menneellä viikolla tuli viimein kustu Jyväskylän ammattikorkean pääsykokeisiin jotka sijoittuvatkin sitten kesäkuun alkuun (7.6.). Yyh! Tahdon päästä ainakin näistä kokeista läpi niin pääsisi elämä taas vauhtiin kun täällä Vaasassa se tuntuu junnaavan paikoillaan kiitos Japanologian järjettömän vaikeiden kokeiden. Ja jos tuonne Jyväskylään pääsisi niin nousisivat mahdollisuudet päästä Japaniin vaihtoon ainakin 50%;lla. Eihän sitä tässä ole yritetty vaihtoon kun kuinkahan monta vuotta?

Vaihdosta puheen ollen. Vanhassa blogissa taisi viimeisimpänä entrynä olla Lähetystön apuraha hakemukset. Sehän sitten meni niinkin konkkaan ettei minua kutsuttu edes kokeeseen ja haastatteluun. Jotenka JAMK on tällä hetkellä ainoa toivoni päästä koskaan vaihtoon.

Ja Japanista puheen ollen. Kävin tässä läpi vanhasta journalistani Japanin matkakuviani ja mietin josko rupeaisin postailemaan niitä tähän blogiin silleen vähän muistelo mielessä. Kuvia on aika määrä kun Japanin matkoja on passissa merkattuna jo kolme. Ja löytyypä sieltä yksi Korean reissukin että jos Japani kuvat alkaa kyllästyttämään niin voipa sinne väliin heittää hieman Seoulinkin katukuvaa. Niin että miten on? Kommenttia kehiin ihmiset!

No comments:

Post a Comment